Vrije plaatsen


Voor babygroep vanaf 05/2024

Voor peutergroepen vanaf 11/2024


Voor vrije plaatsen in de inclusieve opvang, gelieve rechtstreeks contact op te nemen met de verantwoordelijke Julie Van Belle of coördinator van de Dienst Vroegbegeleiding Katrien De Smet (telefoonnummer onthaal Centrum voor Ambulante Revalidatie De Steijger: 09/228 21 67).


Inschrijving


Gelieve jullie via de website van het gemeente (Lokaal Loket Kinderopvang) aan te melden en jullie voorkeuren van opvanglocaties aan te geven. Link: https://kinder-opvang.be/destelbergen


Vrijblijvend kan steeds contact opgenomen worden voor informatie, een rondleiding, beschikbaarheid van plaats of inschrijving. Hiervoor maakt u een afspraak met de verantwoordelijke hetzij telefonisch of per mail. 

Een definitieve inschrijving kan enkel na een persoonlijk bezoek aan het kinderdagverblijf waarbij de startdatum van de opvang wordt vastgelegd. Een minimum aanwezigheid van drie dagen per week is een voorwaarde bij inschrijving.


Ons kinderdagverblijf heeft een grotere opvangcapaciteit voor peuters. Indien gewenst kunnen gezinnen die niet meer in onze babyafdeling terecht kunnen zich reeds inschrijven op de wachtlijst voor een opvangplaats vanaf de peuterleeftijd (vanaf 15 à 17 maanden).